de B&B

Van alle gemakken voorzien

De Sloapstee is een comfortabel 1 tot 4 persoons- appartement met een grote woonkamer, een slaapkamer met boxspring, een douche en apart toilet. De Sloapstee ligt pal tussen de uitgestrekte bossen en biedt een weidse blik over het omringende landbouwgebied.

Alles bij de hand

Alles bij de hand

Op het eenvoudige maar praktische keukenblok staat een Senseo koffiezetapparaat, een waterkoker en er is een spoelbak met warm en koud stromend water. Tevens is er een koelkast waaruit u tegen betaling (fris)drank kunt gebruiken. In de B&B kan niet gekookt worden.

Lekker genieten

De gezellige woonkamer is ingericht met een zit- annex slaapbank, een comfortabele relax fauteuil en een eethoek. U kunt gebruik maken van een flatscreen tv, een cd/ dvd-speler en een radio en in het gehele complex is een uitstekende WIFI verbinding. Tevens liggen er allerhande spelletjes voor uw vermaak.

Rust & ruimte

In de Sloapstee krijgt u uw welverdiende nachtrust. U slaapt in een heerlijk tweepersoons boxspring die zelfs elektrisch te verstellen is. Tevens is er voor uw verkoeling een plafondventilator aanwezig. Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de landerijen en de pony’s.

Finse sauna

In de accommodatie is een vierpersoons Finse sauna aanwezig die u in overleg en in alle privacy kunt gebruiken. Voor € 15,- staat de sauna drie uur tot uw beschikking. Dit bedrag is inclusief badjassen en badlakens. De tijd in de sauna wordt aangegeven met een zandloper en tussen de sessies door kunt u in uw accommodatie genieten van een drankje.

Fietsen in de omgeving

Eigen fietsen kunt u meenemen en overdekt bij ons stallen. Voor elektrische fietsen hebben we zelfs een oplaadpunt. Wij hebben geen fietsen te huur, maar deze service wordt in de omgeving wel aangeboden. In overleg kunnen we fietsen voor u laten ophalen en wegbrengen zodat u er tijdens uw verblijf lekker op uit kunt.

Viervoeters welkom

Het is toegestaan om uw viervoeter mee te nemen. In het bos tegenover de Sloapstee mag uw hond loslopen en kan hij zelfs een frisse duik nemen in het hondenvennetje. In uw accommodatie ligt een klein presentje om het verblijf voor uw hond extra aangenaam te maken.

In overleg is het ook mogelijk om uw paard te stallen. De B&B heeft een binnenverblijf en een paardenweide.

Ontbijt & meer

Ontbijt & meer

’s Ochtends serveren we een uitgebreid ontbijt op de tijd die u wenst en daar mag een krant niet ontbreken. U mag zelf gedurende uw verblijf naar behoefte koffie zetten en/of water koken voor thee. Rondom de Sloapstee zijn verschillende terrassen aangelegd waarop u bij mooi weer in de zon of schaduw kunt genieten van uw ontbijt.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van (seizoensgebonden) streekproducten. Dit betekent bijvoorbeeld dat we u zullen trakteren op een vers gelegd ei. Als u uw dieetvoorschriften kenbaar maakt zullen we er alles aan doen om uw ontbijt hierop aan te passen. Wij kunnen onder meer rekening houden met glutenvrije -, lactose vrije –  en vegetarische producten.

Lunch & diner

Buitenlucht maakt hongerig en daarom bieden we u de mogelijkheid aan om tijdens het ontbijt kosteloos een aantal extra broodjes te smeren die u kunt gebruiken voor de lunch. ’s Avonds kunt u in één van de naburige restaurants eten. Tegen een kleine vergoeding brengen en halen we u graag. Ook is mogelijk een diner bij een van de restaurants af te halen of te laten bezorgen.

Hot tub

Hot tub

Pure ontspanning en verwennerij, dat zal u ervaren zodra u plaatsneemt in de hot tub. De hot tub wordt middels een zandfilter gezuiverd en daarnaast regelmatig ververst, dus er is altijd schoon water. Het water wordt middels een houtkachel tot 38 graden verwarmd  . Als u reserveert voor de hot tub is het goed om te weten wanneer en op welk tijdstip u ervan gebruik wilt maken. Het opwarmen van het water duurt ca 3,5 uur. Deze privé faciliteit is geschikt voor maximaal vier personen en kost € 25,- per zes uur, aan een gesloten. Bij vorst is de hot tub niet in gebruik. Wij verzorgen voor het bezoek  badjassen en lakens.

Jeu de boulesbaan

Jeu de boulesbaan

Daag elkaar uit op de jeu de boules baan. Alle attributen zijn aanwezig.

Oplaadpunt auto

Bij ons is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden tegen een vergoeding van € 0,35 per kW. (het oplaadpunt is niet openbaar)

Faciliteiten, alles op een rijtje

Eigen woon- en slaapgedeelte Gelijkvloers Niet roken
Senseo koffiezetapparaat Waterkoker Koelkast / minibar
Eigen badkamer en apart toilet Flatscreen tv, cd-speler en radio Wifi/internet
Ontbijt met streekproducten Mogelijkheid dieetaanpassingen Mogelijkheid lunchpakket
Eventueel het verzorgen van een avondmaal Eigen terrassen Extra sleutel aanwezig
Finse sauna Oplaadpunt elektrische fietsen Goede parkeergelegenheid
Honden zijn welkom en gratis Stalmogelijkheid paarden Kinderbed & stoel. Op verzoek plaatsen we een kinderbed en/of stoel. (maximaal 1)
Oplaadpunt elektrische auto's Hot tub Plafond ventilator
Gebruikmaken van de jeu de boulebaan

Ik wil boeken bij de Sloapstee

Beschikbaarheid